12 Şubat 2012 Pazar

kızdan arkadaş filan olmaz

onu bunu bilmem ama bizim buralarda Sex and the city falan olmaz, çünkü burda kızlar biraraya gelir, yok efendim x kız bilmemkimi peşinden koşturmuş da, kızın üstündeki çakmaymış da, yok efendim ebesinin körü olmuş da.. tamamen 3. şahıslar hakkında atıp tutmalar. hayır orda gaza gelmişsin gelmiş geçmiş bütün derdini acını anlatma peşindesin ama kız öyle bişi söylüyo ki sen de eşlik ediyosun ona, senin olayın arada kaynayıp gidiyor. salak ya, çok da mikimdeydi zaten o salak kızın ne yaptığı.

sex and the city buralarda olmaz, çünkü ben boktan finallerden dert yanarken sen beni teselli etmiyorsan ben sana arkadaş demem. üstüne üstlük kendi finallerinin nasıl süper geçtiğini anlatıp beni fitil ediyorsan..

sex and the city buralarda olmaz, çünkü ben son günlerde aldığım kilolarla gergedan yanımdan geçse ''izindeyiz reyiz cCc'' deyip önünü ilikleyeceği, saygı duruşunda bulunacağı kıvama gelmişim düşün durum o kadar vahim, ama senin orda yüzüme ''aa bebeyim saçmalamağğğ senin kemiklerin iri, hem ayrıca seni beğenen böyle beğensin, bu arada hiç de bile sen zayıflamışsın hatta. aa o pantolon belinden mi düşüyo öyle'' demen lazım yoksa siktir git çok afedersin. arkadaşlar bugünler içindir. arkadaşlar bunun için var. ha sen diyosan ki ben yalan söylemem, ben de orda çıkıp sana derim ki ''hatırlıyomusun bi kere x mağazasında bir beden küçük denediğin gömlekle aynaya viktorya sikrıtta yürüyüp gelmişsin gibi bakarken aslında tam bir aygır gibi görünüyordun. ama sana yalan söyledim. o yanlardan fışkıran simitlerle denize gir, yemin ediyorum en kral siyah lastikten daha kral havada tutar seni. sen o kolluk gibi kollarla batmazsın oluumm'' derim ve o gün söylediğim yalanla bugün hala arkadaşlığımızın ilk günkü gibi taze ve bembeyaz olmasını örnek gösteririm. böylece sen de böyle tatlı yalanların ne kadar hayati ve muhteşem olduğunu görürsün. tabi ben sana bunu söylediğimde büyük bi risk almış olurum. neden? çünkü hiçbir kız kendisine sen deniz simidisin, kolluk gibisin denildiğinde susup oturmaz. yani senin orda kalkıp bana cevap verme olasılığın baya yüksek. acı gerçekleri, halı altına süpürdüğün benden gizlediğin kulak arkasına attığın pis gerçekleri yüzüme yüzüme söyleyebilirsin. 1-1 oluruz, ödeşmiş oluruz ama ikimiz de müslüm babadan hallice oluruz. hakan taşıyan gelse bizim yanımızda pollyanna kalır.

sex and the city buralarda olmaz, çünkü burda kızlar toplandığında ''aşkından ölüyoruğğmmm ağğğhhh geberiyorum çok pis aşığım laağğnn!!1!!!'' şeklinde dertleşmek istesen sana azgın muamelesi yaparlar. düşüncede kalmazlar, utanmadan yüzüne tam bir erkek delisi olduğunu, erkekler olmadan nefes bile alamayacağını, hayatını erkek odaklı yaşadığını ima edip sana yanlış yolda olduğunu, hayatta daha önemli şeyler olduğunu, x kızın bölüm birincisi olduğunu, senin görmezden geldiğin o gerizekalı kızın çok başarılı olduğunu anlatır durur. Allah'ın salağı, anam değilsin babam değilsin sanane yani. kısaca sana kendini böcek gibi hissettirir. yerin dibine girmişsindir, sanki seni çamaşır makinasına atmışlar gibi küçülüp 1.25 olmuşsundur. bi an önce eve gidip sezen aksu açıp ağlayacak kıvama gelmiş halde kalırsın. onların umrunda bile olmaz. ertesi gün yolda görsen o kızlara selam vermek istemezsin. ama onlar o kadar pisliktirler ki, hiçbir şey olmamış gibi gelip ''bebeyiimm nolduu beni görmeden gidiyoduğğnn ahaha:D'' diye sırıtıp canını sıkarlar. o an iki elinle boynuna girişip 0.5 gr beyne bile sahip olmayan hello kitty kıvamındaki salakla elini kana bulamamak için kendini zor tutarsın. ama resmen kızın alnında BEN SALAĞIM yazıyodur. işin kötüsü, kendini senin en yakın arkadaşın sanır. istediği an arayıp o kadar salak muhabbetlerle seni rahatsız edebilecek kredisi olduğunu sanır. sana aşkta loser olduğunu söyleyen o gerizekalı kızın aşk hayatıysa mükemmeldir. sevgilisini kendisine köpek etmiştir, üstelik yedekte tuttukları bile vardır.

sex and the city'nin türkiye şubesi olmaz çünkü burda kızlarla kuaföre gitmek istesen ''üfff ne gerek var şimdi, ojemizi kendimiz sürelim, kaşını da daha dün aldın zaten. ağda diyosan da salla ya zaten kış, kim bakcak bacağına'' derler. hadi sinemaya gidelim desen, ''ımm ya yok hiç keyfim yok hem zaten 2 ay sonra showda veriyolar izlersin'' der. konser desen ''babamlar izin vermiyor'', bebeğe gidelim desen ''ben bebek olmuşum sen ne diyosun'' diye beynini yer. ebenin körüne ne dersin diycem ''umm ama ebem de şimdi nerden bulcam yaae boşver tatlığğm :/ '' der lan hiç abartmıyorum. yani sex and the city buralarda olmuyor dostum. hiçbir zaman da olmayacak. tek başına da sex and the city olmayacağına göre, sen cansever gibi kaldığınla kalırsın.





ps. bu yazıyı okuduktan sonra ''ımm hayıırr benim kız arkadaşlarım çok kafa dengi bi kere:)'' diyorsan bal gibi de yalan söylüyorsun. yok lan belki de bana öküz kız arkadaşlar denk gelmişse demek ki :/

6 yorum:

  1. Vallahi de öküzüz billahi de öküzüz. Biz öyle değiliz diyenlerin alnına NAH diye kürekle çakmak istiyorum bi tane. Öyleyseniz de ortamını hiç bilmem ama Robert Kolejine falan gitmişinizdir/gidiyosunuzdur diye tahmin ediyorum.

    YanıtlaSil
  2. yok yok bizde radar var anacım nerde bi öküz varsa onu dıııt diye böyle kırmızı bi alarm eşliğinde bulup hayatımıza sokuyoruz. gerek aşk gerekse arkadaşlıkta hep mi böyle olur arkadaş!

    YanıtlaSil
  3. Sex and the city deki arkadaslar 'yaratilmis karakterler' oldugu icin onlara gore degerlendiremeyecegim fakat soyledigin dogru heryerde boyle kizlardan var ve onlardan iyi bir arkadas olmasi imkansiz.

    YanıtlaSil
  4. böyle bi tür var ve nesilleri giderek büyüyor :/ güzelim pandaların nesli gün geçtikçe azalırken..

    YanıtlaSil
  5. yagmur ercika9 Mart 2012 23:15

    Mukemmel demissin. Tam bu ruh halindeydim. Bal gibi oldu.

    YanıtlaSil