3 Aralık 2011 Cumartesi

Bir kadın hem Marilyn, hem Audrey, hem de Ajdardır

bazen öyle seksi ve ihtişamlı uyanırsın ki. keşke şu an sevdiğim adam beni görse, harikayım! dersin. adeta Marilyn Monroe olmuşsundur. parmakuçlarında yürüyerek banyoya gider, klip çekiyormuş edasında havayaa girer, adeta bir kuğu gibi yüzünü yıkar ve ceylan gibi sekerek gardrobun karşısına geçersin. güzelliğini ortaya çıkaracak tek parça bile yoktur, ama üzülmek yok. sen Marilyn Monroesun çuval giysen yakışır. ama mutlaka seksi bişi giymek istersin, bu cazibeyi herkes görmeli. ve birkaç denemeden sonra karar verir giyinirsin.




adeta bir Audrey Hepburn.. öyle narin ve güzel uyanırsın ki. sevdiğin adam seni öyle görse asla kırılmayı haketmeyen tatlı bir kızçocuğu gibi görür seni ve saçlarını okşar. tam da aşık olunacak kadın sensindir. bugün kesinlikle şirin birşeyler giymem gerek diye düşünürsün. bazılarına göre çocuksu görünebilecek parçalar giyer ve aynanın karşısına geçersin. ve yine o masum kızçocuğu tavrını takınırsın. güne hazırsın, hadi başlayalım!




hopp! herşey o kadar peri masalı değildir. bir sabah uyanırsın. tam bir Ajdar gibi hissedersin. muhabirlerin telefon numarası olsa arayıp 'çabuk gelin ayı kış uykusundan uyandı' diye haber vermek istersin. yok lan, ne olursa olsun, Ajdar bile olsan kendini rezil etmek istemezsin. asla evden çıkmak istemezsin. bu çirkinliği kimse görmemeli, ülke çapında intihar vakalarının %500 seviyesinde artış göstermesinin sebebi olarak seni hedef gösterdiklerinde linç edilmek istenebilirsin. şimdi durduk yerde ölmeyelim lan deyip, yusuf yusuf atarak oturursun oturduğun yerde. insan kendini nasıl hissederse gün öyle geçer. bu yüzden canın sıkılır, bi boka yaramadığını düşünerek ağlamaya başlarsın. kimse beni sevmiyeee, evde kalcam beennn, şu tipe baakkk diye salak salak zırlarsın. insanlar ne günah işledi de beni görmeye reva oldular diye bide onlar için ağlamaya başlarsın. işin kötüsü, kendini bide yemeğe verirsin ki, hakikaten kış uykusundan uyanmış ayıymışçasına oturup en alakasız yiyecekleri arka arkaya yersin ve mide fesatı geçirirsin. boktan bir gün de böylece kayıtlara geçer.


biz kadınlar garip varlıklarız. bunu herkes böyle bilir.

6 yorum:

  1. merhaba yazdıklarınıza aynen katılıyorum.Ben kendimi marilyn gibi hissetmeye çalışan ama aynaya bakınca yok anaaam vazgeç bu sevdadan diyenlerdenim.Benim blogumada beklerim gerçi içerik olarak çook farklıyız ama olsun siz genede buyrun olurmu.olsun dimi hayat zaten bir karnaval dimi önemli olan güzelim karnavalda kös kös oturanlardan olmamak bence.sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. seviyorum böyle yorum yazan takipçilerimi. evet çok doğru söylediniz hayat bir karnaval. sevgiler

    YanıtlaSil
  3. bende kendimi bi süredir ajdar modunda hissediyorum valla hislerime tercüman olmussun :)

    YanıtlaSil
  4. evet yaa Merkür geri gidince ben de öyle hissediyorum.

    YanıtlaSil
  5. sanırım son zamanlar hep ajdar modundayım inşallah ışık hızıyla Marilyn Monroe moduna geçerim umarım geçebilirim yani =)
    yazın harika ;)

    YanıtlaSil
  6. Merkür Merkür hep Merkürden oluyo bütün bunlar:) yalnız değilsin yani. öyle ki insan bazen 3'ünün karışımı bile olabiliyo böyle ortaya karışık.
    yorum için teşekkürler:)

    YanıtlaSil