1 Temmuz 2014 Salı

iste yine bir ''elestiriyorum öyleyse varım'' yazısıyla karsınızdayım

Son zamanlarda nerede görsem acayip midemi bulandıran, hiç bir şekilde sempati besleyemediğim, geçmişte herhangi bir ilgimin olup olmadığını düşününce şayet ilgim varsa kendimle delice dalga geçtiğim ama geçmişte ara ara merak edip bakmayı saymazsak aslında öyle pek de meraklısı olmadığım ve artık gördüğüm yerde arkama bile bakmadan kaçmak istediğim bir konu var, hayır eski sevgili filan değil, ne mi? İlişkiler hakkında yazılan yazılar.

Nasıl yani? Sen de yazardın, hatta arada hala yazıyorsun demeyin, gözlemlerden ve yaşananlardan yola çıkarak yazılan ilişki yazılarını kast etmiyorum. Hani şu seni aptal yerine koyan, hatta baya hiç bir şeyden haberi olmayan bir gerizekalı muamelesi yapan o ''İlişki ipuçları'' ya da ''Taktikler'' tarzı yazılardan bahsediyorum. Seni baya salak yerine koyarak adından bile daha iyi bildiğin şeyleri bir keşiften ya da yeni bir icatten bahseder gibi heyecan ve coşkuyla anlatan yazılardan bahsediyorum. İşin en acı tarafı da anlattıklarının çoğunu biliyoruz filan tamam da hiç değilse bir yerlerinizden element uydurmayın gözünüzü seveyim.

Ve işte onlardan bazılarını ele alalım.

''Bir erkek gün içinde herhangi bir an sana mesaj atıyorsa seviyor''
Ne alaka yahu! Adam belki bir şey soracak ya da canı sıkıldı biriyle konuşmak istiyor, ya da gayet amaçsızca yazmak istiyor işte. Bunu neden ''Ooo hacıııı kolay gelsinn ;))))'' durumuna bağlıyorsunuz arkadaşım!

''Sana yazdığı mesajların sonunda gülücük varsa kesin seviyor''
Zaten şunu gördüm kör oldum. Nasıl bir zeka bunu yazıyor gerçekten merak ediyorum. Yahu bir kere yazdıklarımızın sonuna gülücük koymak artık gelenek haline geldi, gayet alışkanlıktan o sonuna ufak bir '':)'' koyuveriyoruz el alışkanlığı, hatta oraya o gülücüğü koymazsan kovalıyorlar öyle bir durum artık düşün. Ve buna inanıp cidden ''Yaaa inanmıyorummm gülücük koymuşş'' deyip ortada gerçekten hiç bir şey yokken adama kör kütük aşık olan kızlar varsa da çok üzülürüm bir hemcinsleri olarak. Ay neyse daha fazla uzatamıycam içim daraldı anlatırken bile.


''Senin mesajından sonra uzun zaman geçtikten sonra cevap yazınca özür diliyorsa valla billa seviyor'' 

Allah rızası için biri bana bunun gerçek olmadığını söylesin çok rica edicem. Bak güzel kardeşim, azıcık bir nezaketi olan herkes bunu zaten yapar, yapmayan varsa ya unutmuştur, ya o an işi vardır hemen cevap yazıp işine dönecek, ya aklına gelmemiştir ya da direk öküzdür. Ama bunu yapıyor diye de durduk yere adama aşık mı olalım yani? Oh valla kebap, sırf ''Ya çok özür dilerim işim vardı şimdi yazabiliyorum'' dedi diye aşık olunmayı hak mı etti yani? Gider misin lütfen.


''İyi görünmek için çaba sarfediyorsa sana ölüp bitiyor'' 
Neresinden tutsan elinde kalıyor Allah aşkına şu cümleye bakar mısın? Len nasıl bir insan evladısınız siz, pasaklı pasaklı mı gezsin insanlar? Tabii ki kendine özen gösterecek, güzel kokacak, elleri güzel olacak, dişleri beyaz olac.. napıyorum ben ya kaptırdım gidiyorum öhöm öhöm.. Ne diyorduk, heh yani sırf bunları yapıyor diye bize aşık öyle mi? Ne malum kendine özen gösteren bir erkek olmadığı? İnsanları kandırıp umutlarıyla oynuyorsunuz resmen yazıklar olsun size dostum. Hayır yani adam sadece dişlerini fırçalıyor diye evlenelim mi onunla!

''Seni dinliyor, anlattıklarını merakla ve araya girmeden dinliyorsa aşkından kendini ciletliyor'' 
En saçmasını da sona sakladım. Lütfen yukarıdaki cümleyi yeniden okur musun? Ne gördün? Ya valla ben bir şey söylemek istemiyorum yıldım, yoruldum, tükendim. Bu kadar düşük bir iq karşısında beynim eridi, düşünme yerlerim uyuştu, nefes alamıyorum. Bir insan bir insanı dinliyorsa, dikkatini çekerim sadece dinliyorsa ona aşık mıdır yahu! Hayır yani olması gereken de bu zaten, tabii ki dinliycek ben orda büyük bir ciddiyetle en saçma şeyden bahsediyorsam bile dinleyecek. Ne yani anlattıklarımı ilk kez duymuş gibi ve yeni bir şey öğrenir gibi merakla dinliyor ve hiç araya girmiyorsa aşık öyle mi? Tamam sakinim, tamam tamam iyiyim ben tamam alt satıra geçebilirsin.


Daha ne saçmalıklar var da şimdi daha fazla yazıp sizi de bitkisel hayata sokmak istemem dostum. Ki bu kadar saçma şeylerin var olduğunu görünce sloganım olan ''Saçmalamak konusunda ölümüne ciddi'' cümlesinin önemini bir kez daha anladım. Tamam ben de ara ara saçmalıyorum ama emin olun sizin kadar değil sevgili ''Taktik'' yazarları. Ama cidden bunları yazan ve okuyan insanlar var. Ciddi ciddi var. Üzücü tabi. Ve bir de bence bütün bu yazıları yazan tipler hayatı boyunca tek bir insanla bir etkileşimi olmamış, ama sadece aşk meşk olayı değil normal bir arkadaşı da olmamış tipler. Yoksa bu kadar düz duvara tırmanacak kadar her şeye hallenmek başka türlü açıklanamaz. Öyle böyle değil adam artık neredeyse duvardaki saat ona bakıyor diye gidip saati öpecek ya da uzanmış telefonla ilgilenirken telefon yüzüne düştü diye ''Uuu seni hınzır şey ;))))'' diyecek. Evet tamam bu yazıların bir okuyucu kitlesi var, gayet merakla bekleyen ve okuma oranlarını tavan yapan bir kitle var saygım sonsuz, yazanlar da bir şekilde ekmeğini bundan çıkarıyorlar ona da saygı duyuyorum ama sırf birilerine bir şey anlatacaksanız anlattıklarınız neden mantıklı ya da en azından gerçek şeyler olmasın?

Haydi, bir iyilik yapın ve bizi o güzel (!) ipuçları ve taktik yazılarınızdan mahrum etmeseniz bile en azından işe yarayacak ya da bilmediğimiz bir şeyler söyleyin. Bakın tam da yaz geldi, evlenmek isteyen kızlar olabilir, bir iki gerçek şey söyleyin de evleniversin garibanlar. Ve tabii ne zaman facebook'a girse bir yeni düğün albümü gören o acı dolu kitle için de bir şey yapsanız iyi edersiniz, zira artık neredeyse Mark Zuckerberg çıkıp ''Tamam yeter! Valla tamam isyan ettim yeter tamam alın sizin olsun Facebook düğün de düğün yeter ulan ben gidiyorum!'' diyecek.

6 yorum:

  1. Halo. Sorulara yeni yorumlar yazacağım demiştim ya Tumblr'da, yazdım bitti. Hiho!

    http://selenserdaroglu.tumblr.com/post/90483443569/seni-gercekten-seviyor-mu

    YanıtlaSil
  2. Helooo! Gördüm okudum bittim! Süpersin şekerim. Öpüldün, sevgi <3

    YanıtlaSil
  3. Bütün bu yazdiklarina inananlarin aklindan süphe ederim zaten. en güzeli de kendi iliskilerinde hic mutlu olmayan, fakat agustos böcegi mutlulugunda yazilar yazip millete bir de tüyo verenlere ne demeli?!

    YanıtlaSil
  4. Resimlerini (ç)alabilirmiyim?

    YanıtlaSil
  5. Merhaba ,

    Ben bu bloğu yeni keşfettim ma hiç bir şey için geç değildir sular seller gibi zevkle okumaktayım.

    Bol bol yazınız lütfen, takipteyim bundan sonra.
    İçerik konusuna gelicek olursak; tüm yazdıklarınıza katılıyor ve bende sorunuza " Bir ilişki nasıl başlarsa öyle gider" diyerek ceva veriyorum :)

    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de yorumunuzu yeni gördüm. Çook mutlu oldum teşekkür ederim. :)
      Umarım okumaya ve yazılarımda kendinizi bulmaya devam edersiniz.

      Sevgiler.

      Sil