29 Haziran 2012 Cuma

arkadaşım ol yeter böylesi daha güzel

en kötüsü de apaçık ''ben güvenilmez biriyim bana aşık olma'' diye bağıran bi adamı sevip sevmemeyi düşünmek, tereddütler içinde kaybolmak.. adamın ister haberi olsun ister olmasın, umrunda bile olmayacaktır. çünkü o 'bay güvenilmez' ve senden daha fazla kız var etrafında. ve sen büyük ihtimalle, hatta kesin, tek başına kendi kendine dertlenip dertten kendini yediğinle kalırsın.

seni sevdiğini ima edecek neredeyse herşeyi söylese bile(bu onun için zor olmaz çünkü o kadar çok yapmıştır ki artık diline pelesenk olmuştur), hatta direk seni sevdiğini söylese bile, onun ne kadar da güvenilmez bi adam olduğunu unutamazsın. beynine çivi çakmışlar gibi, aklından çıkmaz. ve o an, düşük ihtimal ama gerçekten seviyorsa, olan o sevgiye olur arada kaynar. yoksa kim istemez aşık olmayı.. öyle kolay değil ama işte, öyle önüne gelene aşık olamıyosun.. aşkını hak etmeyecek birine veya öyle görünen birine aşık olamıyosun. olan var mı, ben de dahil biz kadınların neredeyse % 90'ı bunu yapmışızdır. ama belli bi yaşa gelince öyle eskisi gibi kendini kaptıramıyosun.

bakarsın adam feci tatlı, hoş sohbet, kendini tutmasan belli, aşık olcaksın. ama tutarsın kendini. sonra bi an gelir, sana umut veren sözler söyler, güvenmek istersin, ona inanmak istersin. keşke inanabilsen, keşke güveneceğin biri olsa.. ama değil. ve bu seni paramparça yapar.


söyle, sence biz aşık mıyız

adam istediği kadar Casanova olsun, belki de sen ona çoktan aşık oldun, ya da belki de çoktan hoşlanmaya başladın. ama bunu değil kabul etmek, kendine itiraf edemezsin. çünkü o güvenilmez biridir.

ona güvenmen için sana kendini güvenilir biriymiş gibi göstermesini değil, gerçekten de öyle biri olduğunu kanıtlamasını istersin. öyle biri olmasını dilersin. çünkü önceden, asla sevilmeyi haketmeyen gerizekalı tiplere aşık olmuşsundur, berbat ilişkiler yaşamışsındır ve bir de bakmışsın, erkeklere kolay kolay güvenmeyen biri haline gelmişsin. ister 5 ilişkin olmuş olsun ister 1, artık güvenin kalmamıştır. tek bir adam bile bunu başarabilir çünkü.

herşeyiyle güvenilmez duran bu adam, şimdi kim bilir nerede hangi kızla ne yapıyor diye düşünürsün ama belki de gerçekten sandığın gibi değil. yine de güvenemezsin.. sevmek istesen de sevemediğin, güvenmek istesen de bi türlü güvenemediğin bu adam da aslında güveneceği birini bekliyordur.

2 yorum: