2 Ağustos 2011 Salı

gel gel gel güzelim gel hiç acımayacak


bu yazı coyote gibi erkeklere ithaf edilmiştir.


kızları tavladığını düşünen erkeklere ''hey asıl tavlanan sensin dostum!'' demeli. inan bana, kendilerini bazen fazla kaptırmışa benziyolar. durmadan road runner'ın peşinde koşan ama hep kendi kurduğu tuzağa düşen aptal coyote gibiler. evet evet.

hepimiz gündelik hayat içinde kaptırıp gidiyoruz. bu doğru. çoğu zaman. birçokları bizi gittiğimiz yolun yol olmadığı konusunda uyarıyo da. ama onlar, o coyote kılıklılar davası uğruna sonuna dek savaşması gerektiğine inanan idealist savaşçılar gibi davranıyolar. ne diyolar? ''hayır. devam edicem!'' e peki sormazlar mı adama, tamam gidiyosun da, ya sonun coyote gibi olursa. hiç düşünmez misin, o lokma kolay lokma değil. yeniliceksin. ama yook, bizim başına buyruk zamane savaşçı ruhlu(!) erkeklerimiz, karşısındakinin road runner olabileceğini hesaba katmıyo bile. sonra al sana yenilgi. haketmiştin!

çok cool duruyosun dostum, biraz daha ileri git bakalım. hah tamam. şimdi güle güle, birkaç saniyeye yere çakılıcaksın!

evet bazı kızlar doğuştan tavlanmaya müsait. evet bazı erkekler road runner görünümlü o tavlanmalık kızları gerçekten road runner sanırken, sahici road runner olanlarını tavlamaya hazır görüyolar. ah bi bilseler, oradan nasıl da komik görünüyolar. kimsenin alnında nasıl olduğuna dair bi yazı yok. ya da kimse boynunda kolye gibi karakter özelliklerini taşımıyo. ama yine de önyargı, bazen gerekli.


hadi gidiyoruz sevgili coyote, herkes kendi köyüne.

2 yorum:

  1. peki anlamadığım burda zeki olan coyotedir r.r. değil coyote el bombasını atıyor bombab kaktüs e çarpıyor ve kendine geliyor booomm bunu nasıl açıklarsnız

    YanıtlaSil