9 Nisan 2011 Cumartesi

muhtıra. hadi bakalım.


erkekler bizi anlamıyorlar azizim. bu artık net. ''biz düz adamlarız.'' e, tamam bi itirazımız yok da düzsün diye de hiç mi bi beklentimiz olmıcak. hiç mi heyecanlanmıcaksın be adam. saklanma bi kalıbın, tanımın arkasına; erkeksin ya, neden korkuyosun ki?

''nereye gidelim aşkım?'' canım benim. şu binmilyon asırlık soruyu sormaktan vazgeç, buluruz gidicek bi yer. yoksa ben eşşekler cennetini boylıcam.

''ne istiyosun benden, söyle ne yapayım?'' hiçbir şey yapma canım. mümkünse yapacağın şeyi sorma. içinden ne geliyosa onu yap, ama kadın ruhundan anla, romantik şeyler yap. bi de mesela hiçbir erkek genellenmeyi sevmez derler ya, ama dillerinden düşmeyen söz: siz kadınlar zaten böylesiniz. canımsın!

yolda yürürken çiçek gördüğümüzde içleniyoruz işte, bunda tuhaf karşılıcak bişey yok mesela. alman lazım. erkeksin, içinden gelerek çiçek alman mümkün değil, anlıyoruz ama en azından içinden gelerek alıyomuşsun gibi yap. al ve gülümse. basit.

sandalyemizi çek ey erkek, elimizden tutarken bile bize sevgini hissettir, öpüşürken gözün fıldır fıldır olacaktır ama bizden gözlerimizi sıkı sıkıya kapatmamızı bekleme kafamız başka yerde olmasın istiyorsun anlıyoruz, aklımızı al öyleyse.

güvenilir dur. sır saklayabilirsin elbet, herşeyi de erkek arkadaşlarınla toplaşınca anlatma, budur.

romantik ve ince ruhlu canlılarız vesselam, senden de bizim kadar olamasan da bizi biraz örnek almanızı bekliyoruz, çok şey değil.

''ben erkeğim, ben yaparım sen yapamazsın.'' bak şu konuşana.
''sen kadınsın, senle ben bir miyiz, kadın erkek eşit falan değildir...'' sana soran oldu zaten, tüm dünya ülkeleri senden bu konuda basın açıklaması yapmanı bekliyolardı.


bizi feminist takılmak zorunda bırakma ey erkek! sizsiz biz bizsiz siz diye bişey yok. doğa oturmuş bunun kitabını yazmış, böyle de bi kanunu var. yersen.

2 yorum:

  1. Erkeklerin %99,99u yukarıda bahsettiğin odunsu tavırları sergilemekle meşgul maalesef. Her sözüne katılıyorum, çok beğendim valla.

    YanıtlaSil
  2. odun,öküz,kütük,hödük gibi türlü çeşit laflar dönüyo tabi ortada.üzerlerine alınmıyolar ama doğa bunları çoktan dikmiş onlara,üzerlerinde aslında ama haberleri yok.
    teşekkürler bu arada:)

    YanıtlaSil